divendres, 11 de novembre del 2011

XERRADA TRIMESTRAL DEL CREDAC: NOUS PROTOCOLS D'ÚS INTERN DEL CREDAC

El passat dia 11 de novembre va tenir lloc al Consorci d'Educació la xerrada trimestral del Credac, on el Grup de Treball de Protocols va presentar el seu treball realitzat des del 2004 i que ja havien presentat anteriorment a la darrera Jornada Intercredas.

El seu treball consta d’uns protocols creats davant la necessitat d’unificar criteris i generar procediments de referència en la tasca educativa.

El GT va veure des d’un bon començament la conveniència de comptar amb guies informatives i pautes que facilitin la tasca dels professionals implicats al CREDAC.

Els protocols s’han estructurat en quatre grups: Acollida, Audioprotètic, Psicopedagògic i Logopèdic i seran d’ús intern al nostre Servei.

Els professionals que han col·laborat en aquest treball al llarg d’aquests  sis anys han estat: Maria Arencibia, Gisela Bermúdez, Carme Casas, Maribel Combalia, Conchita de las Heras,Raquel García, Elisa García, Glòria Longas, Carles Llombart, Elena Pagès, Montse Queralt, Caterina Segarra i la coordinadora Luisa Olloqui.

Xerrada trimestral del Credac: nous protocols d'ús intern del CredacXerrada trimestral del Credac: nous protocols d'ús intern del Credac